sabunlar

Favori Sabun Çeşitleri Hakkında Her Şey!

Banyonda her zaman ihtiyaç duyduğun sabunlar Bath and Body Works’un heyecan verici kokuları ve yüksek nemlendiricili sabun çeşitleri ile şimdi çok daha eğlenceli! Günlük rutininin köpüklü parçası olmaya aday bu el sabunları, en kuru ciltleri nemlendirmeye yetecek ve hassas ciltlere en nazik bakımı uygulayacak şekilde formüle edildi.

Gerçek bir sabun nedir biliyor musun? Cildini temizlemek için gerekli tüm bileşenlere sahip olup aynı zamanda ellerine gerekli bakımı sağlayan ve teninde eşsiz bir koku karışımı bırakan üründür. Böylesine sevilen sabun çeşitleri hakkında öğrenmek istediğin çok şey var değil mi? Aklındaki tüm soruları senin için yanıtladık bile!



Bath and Body Works El sabunları neden bu kadar harika?

Muhteşem kokular, özel formüller, göz alıcı ambalajlar ve daha neler neler… Bahsedecek çok şey var; ama gelin sabun çeşitlerimizin harika olma yolculuğunu anlatmaya kokulardan başlayalım. Hangi kokular mı? Tabii ki en ikonik, imza kokulardan mevsim esintileri barındıran karışımlara kadar her kokudan… Çünkü tatlı, baharatlı, egzotik, odunsu, çiçeksi, taze, meyve aromalı ve doğal… En sevilen ürünlerimizden ve asla cildi kurutmayan sabun çeşitlerinden olan köpüklü sabunlar, saydığımız tüm bu kokulara ve çok daha fazlasına sahip. Üstelik içeriğinde barındırdığı E vitamini, doğal esansiyel yağlar, besleyici shea özü ve aloe ile bu özel sabun çeşitleri hem cildine nazik davranıyor hem de tüm kir ve mikroplardan arınmasını sağlıyor.

Hangi kokulu el sabunu ile başlamalıyım?

Sabunlarımız içerisinden kendin için taze ve canlı bir koku seç. İster kışın tam ortasında bahar çiçeklerini tercih et, istersen mevsime ya da moduna göre yeni bir şeyler dene. Senin için hazırladığımız köpük, jel ya da besleyici sabun çeşitleri arasından favorine karar vermen biraz zor olacak!

Hangi sabun karışımını denemeliyim?

Bu aslında tamamen cilt tipine ve kişisel tercihlerine bağlı. Evet zeytinyağlı sabun faydaları hakkında çok şey biliyoruz ve sabun içeriklerinde sıkça karşılaşıyoruz. Peki ya besleyici shea özü, okaliptüs, adaçayı, beyaz frezya, baharatlı balkabağı, taze elma, misk ve diğer esansiyel yağların keyifli karışımları… Kokuyu eğlenceye çeviren bu sabunlar aradığın bakımı fazlasıyla sunuyor. Üstelik tasarımlarıyla banyonda harika görünüyorlar!
Eğer kuru bir ciltle uğraşıyorsan önerebileceğimiz; besleyici sabunlar. Bunlar kremsi lüks el sabunları ve jel sabunlar olmak üzere iki çeşitten oluşuyor. Kremsi lüks sabunlar ellerini ipeksi ve pürüzsüz hâle getirirken, ardında muhteşem bir koku bırakıyor. Biraz daha ilgiye ihtiyaç duyan eller için önerimiz ise; derinlemesine temizleyen sabunlar.

Tıpkı diğer sabun çeşitleri gibi bunlar da içeriğinde esansiyel yağlar, E vitamini, aloe ve shea özü barındırıyor. Elbette bu sabunlar diğerlerinden farklı; içeriğindeki köpüren inciler! Bu minik köpüren inciler peeling etkisi ile ölü deriyi nazikçe atarken, ellerini hem arındırıyor hem de yumuşatıyor.
Tam bir klasik olan köpüklü sabunlarımız da sana aradığın tüm bakımı sağlamaya hazır. Bu köpüklü temizleyiciler cildini nemlendirirken mikrobu ve kiri ellerinden tamamen uzaklaştırır.

Sıvı sabun mu katı sabun mu? Hangisini tercih etmeliyim?

Sıvı sabun mu katı sabun mu daha sağlıklı diye düşünüyor olabilirsin. Esasında her ikisi de mikropla aynı derecede mücadele eder. Yalnızca sıvı sabunun kullanımı, kalıp sabuna göre daha kolaydır. Kalıp sabunlar mutlaka bir sabunluk gerektirir ve sıvı sabuna oranla daha dağınık bir görünüme sahiptir. Oysa sıvı sabun kullanarak yalnızca bir şişe sabun ile ihtiyacın olan tüm düzeni sağlamak oldukça kolay!

Ellerimi yıkamanın en iyi yolu nedir?

Çok basit! Bunun için favorin olabilecek sabun çeşitleri arasından dilediğini seç ve en az 20 saniye boyunca ellerini güzelce yıka. İşte bu kadar! Kirlere ve mikroplara veda ettin bile.

Sabunlar anti-bakteriyel mi?

Değiller; ancak 20 saniye boyunca ellerini yıkadığınız sürece anti-bakteriyel sabunlar kadar etkilidirler. Merak etme...



Kuru eller için en iyi sabun hangisidir?

Tabii ki besleyici sabunlar kuru ellerin için en iyi sabun çeşitleri... Sadece o mu? Kremsi lüks sabunlar ve jel sabunlar olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan besleyici sabunların her ikisi de kuru eller için muhteşem bir formüle sahip. Bu nedenle tercih tamamen senin.
Banyona ister kremsi lüks sabunlar ile biraz ışıltı kat istersen sofistike jel sabunlar ile şık bir görünüm kazandır. Hangisini seçersen seç, kuru eller için günlük rutinine bir de el kremi eklemeyi sakın unutma.

Hassas ciltler için hangi sabun en iyisidir?

Köpük sabunlarımız ve yumuşak jel sabunlarımız hassas ciltler için mükemmel. Nazik bir şekilde bakım yapan bu sabunlar mikropları da anında uzaklaştırır. Hassas bir cilde sahipsen böylesine hoş koku bırakan ve zengin içeriğiyle aradığın bakımı sağlayan köpük ve jel el sabunlarımızdan daha iyisini düşünemiyoruz!

Senin için mucizevi sabun çeşitleri hakkında merak ettiğin tüm detayları paylaştık. Şimdi alışveriş zamanı! Aradığın tüm sabunlara buradan ulaşabilirsin.