Daha Çok Mum ile Mükemmel Bir Ev Kokusu Yaratmak Çok Kolay!

Ev kokusu yaşadığın yeri çok daha mutlu ve huzurlu bir alana dönüştürmek için önemli bir detay. Peki ama seni en mutlu edecek kokuyu nasıl seçeceksin? Endişelenmene hiç gerek yok. Çünkü Bath & Body Works, iyi hissettirecek ve içinde büyük bir heyecan uyandıracak oda kokusu alternatifleri ile yanında. Üstelik bunu yaparken sana sadece ihtiyacın olan en iyi kokuyu değil, aynı zamanda harika bir ev dekorasyonu öğesi sunuyor: Dekoratif mumlar!

Her evin ihtiyacı olabilecek dekoratif ürünlerden biri olan mumlarımız hem en iyi ev kokusu seçenekleri hem de göz alıcı görünümleri ile sende adeta bir takıntı hâline gelecek. İşte evinde neden daha çok muma ihtiyacını olduğunu kanıtlayacak 5 güzel kokulu sebep...

1 – Çünkü İnanılmaz Güzel Kokuyorlar

Evdeki kokuları gidermek için neye ihtiyacım var? Mum tütün kokusunu alır mı? Aklında onlarca soru var; ama çözüme ulaşamıyor musun? Hiç merak etme senin için tasarladığımız, vanilyadan lavantaya, meyve kokularından mevsim esintilerine kadar her çeşit ev kokusu seçeneği ile bu mumlar; evindeki bütün rahatsız olduğun kokuları alırken, sana da huzur dolu bir yaşam alanı sunuyor...

İster rahatlamak için ister evine daha hoş bir görünüm vermek için yakacağın mumlar sayesinde hayalini kurduğun her şeye ulaşabilirsin. Üstelik senin için iki farklı boy seçeneğimiz mevcut. 3 fitilli büyük mumlar ve orta boy mumlarımız eğlenceli koku alternatifleriyle Bath & Body Works hayranlarını adeta büyülüyor. Bu ilham verici kokular içerisinden ruh hâline göre favorini seç, onu evinin en güzel köşesine yerleştir. Farklı ev kokusu seçeneklerini denemeyi de ihmal etme!

2 – Sezonu Bir Çırpıda Değiştirmene İzin Veriyorlar

Yazdan sonbahara ya da kıştan bahara… Dışarıda hava nasıl olursa olsun, biz senin moduna uygun o kokuyu çoktan ürettik bile. Elinde kahven, dışarıda yağan yağmuru izlerken evinde bir sonbahar esintisi arıyorsan... Ya da aklın hâlâ sıcacık yaz günlerindeyse her durum için seni mutlu edecek sonsuz mum seçeneğine sahibiz.

Bütün mevsimlik ev kokusu seçeneklerini eve stoklamak için sebep aramana gerek yok. Çünkü bu mumlar hava nasıl olursa olsun, senin için adeta bir kaçış... Üstelik dünyanın bir ucuna kadar gidip pahalı bir tatil yapmadan. Bahar esintileri için çiçek kokuları, kıştan kalma bir gün için yeni yıl kokuları, yaz hisleri için sıcacık dokunuşları ve sonbahar için en sevdiğin balkabağı kokulu mumları tercih edebilirsin.

3 – Anılarını Canlandırırlar

Ev kokusu için herkesin farklı bir favorisi olmasına şaşmamalı. Çünkü kokular esasında güçlü bir biçimde anılarla bağlantılıdır. Aksi takdirde, geçen yaz yaptığın muhteşem deniz tatilini anımsamak için okyanus kokulu mumu ya da çocukluğundaki aile buluşmalarına gitmek için o tatlı kurabiye kokulu mumu tercih etmen başka bir şekilde açıklanamaz. Diğer en güzel anlarını hatırlamak mı? Eğlenceli kombinasyonlarla sınırsız koku üretebilen Bath & Body Works ile tanışmalısın.

Mum yakmanın faydaları arasında anılarınla güçlü bir bağ kurmanı sağlaması, şüphesiz ki ilk sırada. O hâlde sen de doğum günü partilerinden aile buluşmalarına, mezuniyet gününden unutulmaz tatil anılarına kadar sana en mutlu ve heyecanlı anlarını çağrıştıracak o kokuyu seçerek işe koyulabilirsin. Zaten, sahip olduğumuz büyük boy ya da orta boy mumlar aradığın o kokuyu sunacak yüzlerce seçenekten oluşuyor.

4 – Aynı Zamanda, En Güzel Hediye Seçenekleri

Nişan hediyesi mum verilir mi? Elbette! Esasında aklına gelebilecek her türlü durum için Bath & Body Works mumlar hediye olarak alınabilir. Onu istersen hediye çantasına koy, istersen sadece içinden geldiği için bir arkadaşını mutlu et.  Ev kokusu olarak hediye mum almak birini sevindirmenin en güzel yollarından biri. Dilersen hediye paketini hazırlarken içerisine onu tamamlayacak dekoratif mumluk da ekleyebilirsin.

Tüm mumluklarımız çok farklı renk ve model seçenekleri ile her eve anında uyum sağlayacak şekilde üretildi. Bunun için izlemen gereken çok basit iki adım var. Birincisi; hediye alacağın kişinin favorisi olabilecek en eğlenceli 3 fitilli mumu seçmek. İkincisi; bu mumu dekoratif mumluklardan biri ile tamamlamak. İşte bu kadar basit!

5 – En Harika Dekoratif Eşya Olabilirler

Ev kokusu olduğu kadar göz alıcı tasarımlarıyla da dekorasyonun tamamlayıcı parçası olmayı başaran mumları, aklına gelebilecek her yerde kullanabilirsin. Yemek masasında, şömine üzerinde, banyoda, hatta mutfakta… Evin hangi odası ya da köşesi olduğu fark etmez. Her ortama sıcak bir hava verecek bu mumları çeşitli bitkiler ve çam kozalakları gibi, birlikte uyumlu olabilecek parçalarla birleştirerek hayalindeki etkiyi yaratmak çok kolay.

Mumları dekoratif amaçlı kullanmak, onlar bittikten sonra da mümkün. Nasıl mı? Bitmiş mum kavanozlarını atmadan yaratıcılığını kullanarak çok daha eğlenceli tasarımlar yapabilirsin. İçerisine ister makyaj fırçalarını koy ister minik bir kaktüs ek ya da camı boyayarak sanatını konuştur. Bath & Body Works mumlar sana eşlik edecek bir ev kokusu olmanın yanı sıra, tasarımlarıyla da harika!