ev dekorasyonu

5 İpucu ile Evinde Sonbahar Dekorasyonu Yarat

Yaprakların renkleri çoktan sararmaya başladı ve artık bunun ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz. Evet, sonunda o sıcacık renkleri ve huzurlu atmosferiyle sonbahar geldi, çattı. Sonbaharda neler yapılır biliyor musun? Tabii ki evler yeni mevsime hazırlanır. O hâlde şimdi sonbahar dekorasyonu için kolları sıvamanın tam zamanı! Nihayet yazdan kalma deniz temalı aksesuarları bir kenara bırakıp, evini rustik yastıklar, balkabağı kokulu mumlar, kahverengi koltuklarla uyumlu renkler ve içini ısıtacak oda kokuları ile doldurabilir, sonbahar ruhunu evinde de yaşatabilirsin. Peki sonbahar renkleri nelerdir? Yılın bu dönemi hangi kokuları ön planda tutmalısın? İşte sezonu karşılamak için ihtiyacın olan 5 ipucu.


1 – Tüm Yeni Sonbahar Mumlarını Al

Sonbahar; elmalı turta, balkabağı, kamp ateşi ve yaprakların başrolde olduğu pek çok sembolik kokuyu da beraberinde getiriyor. Evini yeni gelen mevsime hazırlayacak ve mevsim klasiklerini gerek renkleri gerek kokusuyla evine taşıyacak büyük mumlar belki de sonbahar dekorasyonu için en çok ihtiyacın olabilecek detaylardan biri. İçeriğinde esansiyel yağlar barındıran bu 3 fitilli mumlar sayesinde zaman zaman kendini kamp ateşi başında marshmallow kızartırken zaman zaman ise hafif esen bir sonbahar akşamı yürüyüşünde bulacaksın. Hatta tüm bunlara birkaç adet mevsimlik oda kokusu da ekleyerek odanın büyüsünü tüm eve taşıyabileceğini biliyor musun?

2 – Duvarlarını Sonbahar ile Süsle

Koku, mevsimleri hissetmenin en iyi yollarından biridir. Sen de evinin dekorasyonuna sonbahar kokuları ekleyerek aradığın mevsim ruhunu çok daha iyi yansıtabilirsin. Fişe takılabilen koku aparatı ve yedek oda kokularından oluşan Wallflowers serisi sonbahar esintilerini odana taşırken duvarlarının da çok daha stil sahibi olmasını sağlıyor. Sen de dekorasyonunla uyumlu parçalardan oluşan koku makinelerini sonbahar temanda yer alan kahverengi koltuk takımı dekorasyonu için tamamlayıcı olarak kullanabilir, yedek oda kokuları sayesinde evini elma bahçesine ya da balkabağı tarlasına dönüştürebilirsin. Üstelik odanı elektrikli oda kokuları ile sadece 3 basit adımla yenilemek mümkün. 1. Adım: Muhteşem kokulu bir oda kokusu yedeği seç. 2. Adım: Dekorunu güzelleştirecek bir oda kokusu aparatı (koku makinesi) seç. 3. Adım: Fişe tak ve her zaman muhteşem kokacak bir odanın tadını çıkar.

3 – Sonbaharı Tenine, Ellerine Taşı

Yeni bir sezon, yeni el sabunları demek! Banyoda geçirdiğin süre boyunca favori kokulu el sabununa biraz da olsa sonbahar köpükleri eklemeye ne dersin? En sevilen formüllerimizden olan jel sabun ve köpük sabun alternatiflerinden birini seçerek gönül rahatlığıyla ellerini yıkayabilirsiniz. Ayrıca bu sabunlar birbirinden eğlenceli tasarımları ile sonbahar dekorasyonu için tasarladığın temayla %100 uyumlu. Kendine en uygun jel ya da köpük sabunu seçerek, sonbahar yağmurları, tatlı balkabakları ve daha pek çok çarpıcı mevsim kokusuna yeni favorin olarak banyonun baş köşesinde yer vermelisin.

4 – Mumluklar: Ev Dekorasyonunun Tamamlayıcı Parçası

Sonbaharın gelişini evinin her köşesinde hissetmeye bayılıyor, kendine sıcak kahve koyup bir köşede evin yeni hâlini izlemekten keyif alıyorsan, sonbahar için tasarladığımız tamamlayıcı parçalara bayılacaksın! Neden mi bahsediyoruz? Tabii ki birbirinden ilgi çekici tasarımlarıyla! Favori 3 fitilli ya da orta boy mumlarla birlikte kullanabileceğin bu mumluklar salonunda ya da evinin herhangi bir köşesinde tam da aradığın mevsim etkisini yansıtacak. Bunun için tek yapman gereken dekorasyonun ile en iyi uyumu yakalayacağını düşündüğün mumluğu seçmek ve evindeki sonbahar etkisinin tadını çıkarmak..

5 – Sonbahar Aksesuarları ile Ev Dekorasyonuna Heyecan Kat

Sonbahar, evlerde genellikle kendini kahverengi salon dekorasyonları ile gösterir. Sonbahar dekorasyonu elbette yalnızca kahverengiden oluşmasa da bu rengin başrolde yer alması bilinen bir gerçek. Bu mevsimde, evinde, dekoratif detaylar kadar güzel çok az şey olduğuna emin olabilirsin. İster sehpanın üzerini minik aksesuarlarla donat ister battaniye ile kahverengi koltuk kombinleri yap istersen tüm odayı yeniden dizayn et... İçindeki sonbahar heyecanını yansıtmak çok kolay. Bunun için sana mevsim kokulu üç fitilli mumları, Wallflowers serisi elektrikli koku makinelerini ve tabi ki bu mevsimi sana çağrıştıran, içinde daha çok kahverengi, sarı ve turuncu renklerini barındıran tüm dekoratif ürünlerimizi sonbahar dekorasyonu teman için öneriyoruz.