oda kokusu elektrikli

Wallflowers Serisi Elektrikli Oda Kokusu ile Tanışın!

7/24 muhteşem kokuya ve harika bir dekora ihtiyaç duyduğunda, türünün tek örneği olan Wallflowers oda kokuları ve koku aparatı tüm dileklerini gerçekleştirmeye hazır. Daha önce hiçbir yerde görmediğin bu koku makinesi sınırsız koku seçeneğine sahip. Bu seçenekler arasında neler mi var? Seni alıp eğlence dolu bir dünyaya taşıyacak kokular, inanamayacağın kadar sevimli koku aparatları ve daha neler neler!
Elbette daha da anlatabiliriz; ancak onun yerine, senin için bu seriyi yarattık. İşte efsane oda kokularından Wallflowers serisi hakkında bilmek istediğin her şey.

Wallflowers Nedir?

Wallflowers içerisinde bolca oda kokusu ve büyüleyici dokunuş barındıran bir elektrikli oda kokusu. Diğer bir deyişle fişe takılabilir bir koku aparatı. Wallflowers ile kendini tam 3 adımda harika, bir o kadar da kokulu dünyalarda bulabilirsin.

1. Adım: Oda kokusu yedeği seç- Aklına gelebilecek bütün kokuları düşün. İşte onun çok daha fazlası... Senin için birkaç favoriden çok daha fazlasını ürettik.

2. Adım: Oda kokusu aparatı seç - Seçtiğin koku makinesi ile dekorasyonunu tamamla ya da alışılmışın dışında yepyeni bir tarz yarat. Bu tamamen sana kalmış.

3. Adım: Fişe tak ve eğlenceli kokuların tadını çıkar.

Neden Wallflowers Koku Makinesi Almalıyım?

Wallflowers koku makinesi sayesinde evinin tamamına zahmetsizce koku yayabilir ve yaşadığın yerin her zaman doğal ve tertemiz kokmasını sağlayabilirsin. Üstelik koku makinelerimiz ile evinin duvarları artık daha bir stil sahibi. SWEAT PEA, MAGIC IN THE AIR ve daha sayısız koku seçeneği… Her seferinde yepyeni bir koku denemekten asla vazgeçmeyeceksin

Peki Wallflowers Oda Kokularında Hangi Seçenekler Mevcut?

Tatlı ikramlar, sonbahar favorileri, tropik esintiler, harika kış diyarları… Sen adına ne dersen de... İşin aslı hayal edebileceğin her kokuya sahibiz. Dilersen; BEAUTIFUL DAY ile her gününü güzelleştirebilir ya da LIMONCELLO ile gelen tazeliğin ve yeniliğin keyfini sürebilirsin. Hepsinin ötesinde tüm oda kokularımız tamamen uçucu yağlardan yapılıyor.

Biri Uçucu Yağlar mı Dedi?

Elbette! Meyve, çiçek ve ağaç esanslı son derece yoğun olan uçucu yağlardan oluşan bu karışım kesinlikle çok daha güçlü bir koku performansı yaratıyor. Bu sayede evin her daim, tam da istediğin gibi kokuyor

Wallflowers Oda Kokusu Yedekleri Ne Kadar Süre Kullanılır?

Bu harika kokular tam 30 gün boyunca evine ferahlık, heyecan ve neşe katmaya devam eder. Üstelik her geçen gün, yarattığı hoş atmosferden hiçbir kayıp vermeden.

Wallflowers Oda Kokusu Aparatı Ne Kadar Süre Kullanılır?

Koku makinesi seçeneklerimiz en az 2 yıla kadar kullanılabilir; ancak dilersen onları sonsuza kadar koleksiyonunda saklayabilirsin.

Wallflowers Koku Makinesi Nasıl Çalışır?

Aslında çok basit. Koku makinesini fişe taktığında elektrikle birlikte koku ısınmaya başlar ve ardından içerisinde bulunan uçucu yağlarla harmanlanmış esanslar tüm odayı sarar. Sana da elektrikli oda kokusu makinesi sayesinde içerisinde bulunduğun eşsiz atmosferin keyfini çıkarmak kalır.

Wallflowers Koku Makinesini Nerelerde Kullanabilirim?

Esasında priz bulunan her yerde. Ancak Wallflowers koku makinesi yedek şişeleri ile zemin, tezgah ya da mobilyaların arasında her zaman boşluk bıraktığından emin ol ve fişe takılı makineyi daima dik tut. Olası bir kokulu yağ damlaması durumunda, döküldüğü bölgeye zarar vermeden yağı anında temizlemekte fayda var.

Peki Wallflowers Oda Kokusu Yedeğini Nasıl Kurabilirsin?

Bu işlem oldukça basit. Önce yedek şişenin kapağını sağa çevirerek açmalısın. Ardından, şişeyi oda kokusu aparatına saat yönünün tersine doğru çevirerek takmalısın.

Wallflowers Koku Makinesini Nasıl Kurabilirsin?

Wallflowers koku makinesini (oda kokusu aparatı) fişe yerleştirmeden önce yedek kokunu kur. Sonrasında evinde kullanmak istediğin fişi seçtikten sonra priz yatay mı yoksa dikey mi kontrol et. Yataysa yapacağın şey; yalnızca aparatı 90 derece döndürüp fişe takmak.

İkili Wallflowers Nasıl Çalışır?

Standart Wallflowers makinesi ile aynı şekilde çalışır. Yalnızca buna otomatik koku değiştirme gibi süper bir ek özellik eklidir. İkili Wallflowers, bir kokunun fazla gelmesini önlemek adına 48 saatte bir iki koku arasında geçiş yapar. Ayrıca, üstündeki göstergesi sayesinde hangi kokunun aktif olduğunu her zaman bilirsin.

Yedek Oda Kokusu Ne Sıklıkla Değiştirilmelidir?

Oda kokunu yaklaşık olarak ayda bir değiştirebilirsin. Ortama bir yenilik mi katmak istiyorsun? Öyleyse dilediğin zaman başka bir koku ile değiştir. Sana sunduğumuz oda kokusu fırsatları ile yedeksiz kalma!

Wallflowers Yedek Oda Kokusu Ne Kadar Elektrik Harcar?

Bu akıllıca tasarlanmış elektrikli oda kokusu makinesi 60 watt'lık bir ampulün kullandığı enerjinin %5’inden daha azını kullanıyor; ancak bunun için her zaman düzgün çalışan 120 voltluk bir priz kullanman gerekir.