Burçlara Göre Kokular

Yıldızlar Hangi Kokuyu Sevdiğini Söylüyor. Burçlara Göre Kokular:


Yıldız haritası oluşturdun. Yıldız fallarını okudun. Astroloji ile içli dışlı arkadaşlarınla burçların özellikleri hakkında sohbet ederken “İşte aynı ben!” diye heyecanlandın. Aslında bunlar hep bildiğin şeyler. Peki burç yıldızının imza kokun hakkında da bilgi verdiğini söylesek? Hadi öyleyse inanılmaz yeni bir koku (hatta kokular) keşfedelim. Burçlara göre kokular ile kendin hakkında yeni şeyler öğrenmeye hazır mısın?


KOVA: 20 Ocak – 18 Şubat
Işıltılı. Çekici. Bir Kova olarak kesinlikle benzersizsin, bu nedenle YOU'RE THE ONE senin için mükemmel bir koku ortağı. Aslında kokumuz, adı ile zaten her şeyi anlatıyor (Sen teksin, eşsizsin). Bunun yanında çiçek notalarındaki zarif ve modern dokunuşu ile gün boyu kendini güvende hissetmene yardımcı olacağını da bilmelisin.

BALIK: 19 Şubat – 20 Mart
Yaratıcı. Hassas. Bilge. Balıklar dikkat; çünkü JAPANESE CHERRY BLOSSOM ihtiyaç duyduğun zarafetin ve huzurun adeta sembolü. Bu klasik çiçek kokusu seni huzur dolu bir yere götürecek; bu da sezgilerinin sana rehberlik etmesine izin vermeni kolaylaştıracak. Sen sadece sana açılan dünyayı izlemenin keyfine varmalısın.


KOÇ: 21 Mart – 19 Nisan
Hırslı. Bağımsız. Rekabetçi. Bir Koç olarak en az kendin kadar cesur bir kokuya ihtiyacın var. O hâlde MAD ABOUT YOU ile tanışmalısın. Yumuşak şakayık ve krem vanilya miski ile buluşmuş siyah frenküzümünün aşkı. Bu kokuya sahip olduğundan emin ol. Çünkü o, koku etkisi ile verdiği güvenle, sonsuza kadar ve daima senin arkanı kollayacak...


BOĞA: 20 Nisan – 20 Mayıs
Güvenilir. Güçlü. Kendinden emin. Kulağa aynı sen gibi gelmiyor mu, Boğa burcu? O hâlde senin için en iyi koku seçeneğimiz, boğa burcu kokusu A THOUSAND WISHES... Yüzün daima geleceğine ve hedeflerine dönükken sana hayallerini hatırlatan bir koku mükemmel bir ortak olabilir. Biraz desteğe ihtiyaç duyduğunda bu ışıltılı karışımın tadını çıkarmak sana iyi gelecek.


İKİZLER: 21 Mayıs – 20 Haziran
Meraklı. Çok yönlü. Etkileyici. Bir ikizler olarak her zaman benzersiz eşini arıyorsan, ihtiyacın olan şey: İkizler burcu kokusu HONEY WILDFLOWER... Bu gizemli, süper büyüleyici koku gece ve gündüz arasında yaşar ve hangi ruh hâlinde olursan ol onu mükemmel kılar.


YENGEÇ: 21 Haziran – 22 Temmuz
Sezgileri güçlü. Duygusal. Tutkulu. Eğer burçlara göre parfüm seçeceksen senin kadar tatlı bir şey olmalı. Yengeç burcu kokusu için tavsiyemiz: CHAMPAGNE TOAST . . Nazik ve harika kişiliğinin adeta bir yansıması. Her günün (ya da sadece en tatlı günlerin) için bir şişe CHAMPAGNE TOAST‘un mutlaka olsun.


ASLAN: 23 Temmuz – 22 Ağustos
Gururlu. Cesur. Kendinden emin. Bir Aslan olarak yeni deneyimlere her zaman hazırsın. Bu yüzden aslan burcu kokusu için INTO THE NIGHT ... Maceracı ruhun için en iyi tercih bu olabilir. Zamansız, kadınsı, çekici ve her zaman kendine güvenen bu müthiş karışım, koleksiyonunda mutlaka bulunmalı.


BAŞAK: 23 Ağustos – 22 Eylül
Pratik. Analitik. Endamlı. Başaklar ve ROSE... Daha iyi bir karışım olabilir mi? Sen, Başak, hayatın temposuna ayak uyduracağım diye kendini çok hırpalıyorsun. Bu yüzden romantik bir çiçek kokusu ile günün koşuşturmasında kendine bir mola ver. Doğanın kapılarını ROSE serimiz ile sonuna kadar aç ve sakın biraz durup gülleri koklamayı unutma.


TERAZİ: 23 Eylül – 22 Ekim
Diplomatik. Sanatçı Ruhlu. Sosyal. Terazi, senin için ufukta eğlence ve keyif var, özellikle elinde elinde GINGHAM kokusu varsa. Bu mutlu ve parlak koku seni 7/24 mutlu edecek kadar güçlü.


AKREP: 23 Ekim – 21 Kasım
Baştan çıkarıcı. Bağımsız. Cesur. Konu burçların kokuları ise; canlandırıcı notalarla tutkunu odaklayan akrep burcu kokusu, hiç tartışmasız DARK KISS . Bu egzotik çilek, çiçek ve vanilya karışımı nereye gidersen git, yaratıcılık konusundaki maharetlerini yanına taşıyacak.


YAY: 22 Kasım – 21 Aralık
Maceracı. Yaratıcı. İyimser. Ve odaklanmanı sağlayacak bir kokuya ihtiyacın olduğunda, yay burcu kokusu IN THE STARS ile buluşman yeter. Adından da anlaşıldığı gibi bu koku tamamen parıldamak ve pozitif enerji saçmak ile ilgili. Ve elbette yıldızlara ulaşmak için en kestirme yol. Bu ihtişamlı yolculuğun tadını çıkar.


OĞLAK: 22 Aralık – 19 Ocak
Detay odaklı. Zeki. Tuttuğunu koparan. Çoğu oğlak gibi muhtemelen çalışkansındır da... Bu nedenle nefes almaya ihtiyacın olduğunda WARM VANILLA SUGAR sana rahatlatıcı ve tatlı bir mola verdirecek harika bir esans. Bu şekerli kokuyu yakınında tut, tatlı şeylerin onu izleyeceği kesin.