gül

Her Şey Güllük Gülistanlık!

İtiraf ediyoruz: Gül kokusuna biraz takıntılıyız. Sevgililer Günü için vazgeçilmez romantik bir simge. Bunun yanında yüceliğin, güzelliğin, bağlılığın da... Kelimenin tam anlamıyla her özel gün için dillere destan olan çiçek: Gül. 14 Şubat günü sevgiliden gelen bir demet gül ile yetinmiyor ve yılın her günü, gülün farklı esanslarla yaptığı eşsiz karışımları üzerimizde hissetmek istiyoruz. Neden mi güle bu kadar hayranlık duyuyoruz. Haklı sebeplerimiz var.


Yüzyıllar öncesine dayanan zengin bir geçmişi var.

O kadar eski zamanlardan beri güzellikte kullanılıyor ki, dünya çapında bir koku olmasına şaşmamalı. Özellikle 17. yüzyıldan sonra soylular evlerinin bahçelerini gül ağacı ile donattılar. Bunun üstüne gül suyunun faydaları dillerden dile öyle hızlı yayıldı ki; bazı soyluların yasal para birimi olarak gül suyu kullanacağı kadar popüler oldu. Soyluların bahçelerini süsleyen gül çiçeği, mum ve oda kokusu seçeneklerimizle evini; sabunlar, vücut spreyleri, gül kokulu parfümler ve diğer vücut bakımı ürünlerimizle bedenini sarar. Sıcacık bir koku sisi ile kaplandığını hayal etsene! Çok romantik ve gerçekten özel.

Orijinal güzellik kraliçesinin favorisi.

Tüm dünyaca tescillenmiş, gerçek güzellik kraliçesi Kleopatra’ydı ve Kleopatra kesinlikle gülleri severdi. Efsaneye göre Marc Anthony onu ziyarete geldiğinde, Kleopatra odasını romantik kırmızı gül yaprakları ile süslemiş. (Bu romantizm sakın seni bayıltmasın!)

Gül kokusu: Güncellenmiş bir klasik.

Gül, yüzyıllardır tercih ediliyor ama gül ile hazırladığımız eğlenceli, modern ve havalı versiyonlarımızla şimdi çok daha mükemmel hissettiriyor. Özel, ama değişken. Hoş, aynı zamanda da canlı. Kesinlikle, her günde, her yerde tepeden tırnağa giyinmek istediğin şey. Üzerindeki adeta gerçek bir gül bahçesi, üstelik içerisinde başka çiçeklerin hoş esintisi de var.

Sadece şimdi değil, her zaman moda.

Gül kokusu inanılmaz değişken olabilir. Hava kadar hafif kokulu parfüm ve vücut spreyi sisleri, yumuşacık bir cildin keyfini çıkaracağın nemlendirici vücut losyonu, kışın kurumuş ellerini gül çiçeği özü ile besleyen el kremi... Bahar çiçekleri ve misk ile klasik güle yeni ve eğlenceli bir boyut katan mumlar... Güller her yerde güzellik severlerin ilk durağı. Özellikle romantik bir büyünün etkisinde gevşeme zamanı geldiğinde.

Gül kokusu modunu yükseltecek güçlere sahip.

Eski çağlardan beri kokular ve etkileri insanları etkilemeyi başarmış, dini ritüellerin dışında kimi zaman beden kimi zaman ruh tedavisinde dahi kullanılmış. Gül yağı ise bütün kültürlerde, şimdi de bütün dünyada, ruhların ve ruh hâllerinin kraliçesi olmuştur. Doğru aromaterapi formülü ile doğru miktarlarda karıştırıldığında elde ettiğimiz sayısız kombinasyon ile ortaya çıkan esanslar; stresi azaltan, pozitif duygular yaratan, sevgiyi uyandıran etkileriyle ruh hâlinize iyi geliyor. Üstelik bütün kokularımızı farklı formlarda bulabilirsin. Böylece eğlenceli koku dünyalarımızla buluşmak için tek bir ürüne bağlı kalmazsın.

Takıntılı olduğunuz esanslar, binlerce gül yaprağından yapılıyor.

Evet biliyoruz farklı notalarında gül bulunduran bazı koku karışımlarımıza gerçekten bayılıyorsunuz. Bunun bir sebebi var: Çünkü 5 ml’lik gerçek gül yağı esansı çıkarmak için neredeyse 10,000 gül yaprağı kullanmak gerektiğini söylesek... Adeta sıvı altın değerindeki bu kokunun özel olmaması mümkün mü? .
Lavanta kendi başına harika. Ancak onu daha da iyi yapacak birkaç karışım yarattık.

Gül yağı: Nerede olursa olsun, mükemmel.

Gül yağına dokunan her ürün mutluğu, aşkı, bağlılığı ve tutkuyu yakalamayı başarıyor. Nasıl mı? Vücut ve masaj yağı, sabun, banyo köpüğü, duş jeli gibi versiyonları ile bedeninizde; 3 fitilli mum ve wallflowers ile evinizde, araba kokusu ile aracınızda... Her mevsim için, her gün için harika. Bu Gül, seninle buluştuğu an, anında mükemmel duygulara hapsediyor. Bu tutsaklık tamamen gönüllü... Gül ve diğer esanslarla buluşarak ortaya çıkan eşsiz, bir o kadar da keyifli koku sisleri ile tanışmak için sabırsızlanıyor musun? Öyleyse bütün ürünlerimizi keşfet: Rose koleksiyonu..