parfüm önerileri

Çiçeksi? Tatlı? Ferah? Mükemmel Kokunu Bulmak için Parfüm Önerileri Koku, sahip olabileceğin en güçlü ve kişisel şeylerden biridir. Tek bir koku; en güzel anılarını canlandırır, motivasyonunu arttırır. Hatta üzerine geçirdiğin kıyafetlere rahatlık ve güven katabilir. Ancak sonsuz seçenek varken nereden başlayacağını bilmek kolay değil. Endişelenme; seni kısa sürede parfüm önerileri yapabilecek kadar uzmanlaştırıcı yöntemlerimiz var? İşte adım adım koku uzmanı olmanın yolları...

parfüm önerisi
perfect scent

İpucu Anılarında!

Her yere taşıdığın bir vücut losyonun var mı? Seni her zaman gülümseten bir muma ne dersin? Yoksa kendini fırından yeni çıkmış tatlı kokularına bayılırken mi buluyorsun? Öte yandan ... Yoksa hoş kokuların hayranı değil misin? Ya dayanamadığın şu çiçek esansı? Bütün bunlar, hangi koku bana uygun sorusuna yanıt bulmak için önemli detaylar. Sevdiğin ya da hoşlanmadığın kokuların ne kadar farkında olursan favori kokular uzmanı olman da o kadar kolay olur?

koku skalası

Parfüm nasıl seçilir? Ya da senin için en iyi koku sisi hangisi? Bu sorulara yanıt vermek için sence de önce kokuları tanıman gerekmez mi? Hazır ol! Kilit notaları ve bu notaların bir araya geldiği diğer koku kategorilerine kattığı ruh hâllerini keşfediyoruz.

limon kokulu mum

NARENCİYE

Bir düşünsene; mesela limon, misket limonu ya da portakal... Ya da turuncuyu düşün. Güneş ışığını haykıran ve seni anında neşelendiren süper parlak, süper ferah kokuları düşün. Yaz aylarında en beğenilen parfümler, vücut spreyleri ve sabunlar aklına geldi mi?

egzotik parfüm


ÇİÇEKSİ

Romantik güllerden neşeli şakayıklara ve diğer tüm eşsiz çiçek esanslarına... Taze bir çiçek bahçesi gibi kokmak için; her mevsime uygun çiçeksi bir vücut spreyi, duş jeli ya da parfüm seçimi doğru bir adım olacaktır. Misal: Perfect Peony serisi...

ferah VE TAZE parfüm


TAPTAZE

Sen de kurutucudan yeni çıkmış çarşafların kokusuna bayılıyor musun? Öyle ise taze ve temiz kokular senin için en doğru parfüm seçimi olabilir (Sadece parfüm mü? Elbette hayır. Favorin olacak kokunun diğer formlarına da sahibiz) ... Pamuk, deniz meltemi, aslında seni temiz ve serin hissettiren her şey, tıpkı GINGHAM gibi...

meyveli koku


MEYVELİ

Çilekli kekler, meyveli kokteyller, şeftali ikramları ve tropikal lezzetler... Bu güzelliklerle her gününün daha aydınlık olacağı kesin.

tatlı kokular


GURME

Günün her anı için bir tutam tatlılık mı istiyorsun? Öyleyse hangi parfümü kullanmalıyım sorusunun cevabı: Kurabiyeler, kekler ve diğer şekerli malzemeler tam sana göre. Evet doğru duydun. Neden kokunu seçerken bile tatlıya yer vermeyesin...

odunsu kokulu parfüm


ODUNSU

El değmemiş bir çam ormanında gezdiğini hayal et. Ya da baharda yemyeşil çayırlarda... Bu duyguyu sana her an yaşatacak kadar etkili çam, sandal ağacı, huş ağacı ve benzeri esansların mükemmel karışımlarına bir şans vermelisin. Odunsu notalarıyla seni alıp çok uzaklara götürecek IN THE STARS ile başlamak mı? Mükemmel.

en iyi kokular
Best Scents

Konumuz Hayat Tarzın ve Sezon!

Gece dışarı gezmeleri, gündüz arkadaş buluşmaları hafta sonu eğlencesi... Muhtemelen farklı ortamlar ve farklı zamanlar için birkaç kokun olacak. Ve elbette mevsim değiştikçe koku tercihlerin de değişecektir. İlkbahar için hafif ve ferah bir çiçek (Önerimiz: Perfect Peony) ... Unutulmaz tatiller için tatlı ve neşeli bir gurme... Sonbahar için sıcak bir balkabağı... Yaz için ise meyveli ve narenciye notaları... Her biri en beğenilen parfümler ve vücut bakım ürünlerinin vazgeçilmezi.

tende parfüm
en beğenilen parfüm

Kokuyu "almak"
Artık koku seçenekleri ile ilgili önemli detayları bildiğine göre; hangi koku bana uygun sorusuna da yanıt verebilirsin. Öyleyse önce farklı kokuları deneyebileceğin bir mağazaya gitme zamanı. Birkaç test kâğıdı al. Kokuyu kâğıda püskürt ve esansın yerleşmesi için en az 10 saniye bekle. Karar vermekte acele etme. Her seferinde sadece birkaç tane denemelisin. Çünkü denediğin koku sayısı arttıkça burnun duyarsızlaşacaktır. Profesyonel ipucu: Çoğu karışımın farklı notaları vardır: Üstte, ortada ve altta... Zamanla üstteki koku ortalara doğru kaybolacak ve altlara doğru ilerleyecektir. Bu nedenle ürünü satın almadan önce her notayı kokladığından emin olmalısın. Tene göre parfüm seçimi en doğru yöntem olacağı için mutlaka üzerinde denemelisin.

kokuyu bulmak


Mağazaya gidemiyor musun? Sorun değil!

Merak etme online alışveriş sitelerinde yeni koku kategorileri keşfetmek artık çok kolay. Mağazalarımız sonsuz koku karışımları ve eşsiz parfüm önerileri ile başlangıç için harika bir yer. Ancak senin için diğerlerinin fikri de önemliyse; kullanıcı yorumları kısmına da bir göz gezdirmeni tavsiye ederiz. Tenine ve zevkine en uygun parfüm konusunda emin değilsen; seyahat boyu seçeneklerimiz, onları denemek için harikalar.

en sevdiğin koku formu
parfüm formülü

Vücut Spreyi


Hafif ve ferah. Nerede ve her kiminle olursan ol, bütün gün boyunca koku yaymak için mükemmeller. Vücut spreyleri yaklaşık 2-3 saate kadar etkilidir ve düşük oranda uçucu yağ içerdiklerinden bulunduğunuz ortama nazikçe yerleşirler.

parfüm formülü edp

Parfüm


En lüks karışımlarımız en güzel şişelerdeler. Parfümler daha yoğun esanslar içerdiklerinden vücut spreylerine göre çok daha yoğun ve kalıcıdırlar. Ayrıca parfümler koku sislerinden çok daha özeldir.

erkek parfümü

Cologne: Tıraş Kolonyası


Her erkeğin zevkine uygun geliştirdiğimiz muhteşem kokularımız modernizmin ve klasiklerinde ötesinde, kalıcı, cologne kategorisinde oldukça yoğun ve kalıcı. Hem günlük hem de özel günler için seçebileceğiniz Erkek kokularımız ve Vücut Bakımına göz atmalısınız!
İpucu: T--Erkeğe hediye için harika seçeneklerimiz de var!

parfüm sesçenekleri alternatif

Uzman ipucu:


Sana özel kokun ile bütünleşmek ve kokunu devam ettirmek ister misin? Öyleyse favori parfüm ya da kokunu içeren vücut peelingi, vücut losyonu, duş jeli hatta mumlar ve oda kokuları ile koleksiyonunu tamamla.

parfüm alışveriş

Nihayet satın alma ve kullanma zamanı! Tek bir parfüm önerisi yetmez miydi? Hazır bu işte uzmanlaşmışken birkaç tanesiyle birden haşır neşir olmak hiç de fena olmaz. Kokuya göre alışveriş yaparken günün fırsatları kısmına da göz atmayı sakın unutma.