anneler günü hediyeleri

Annen için seninle zaman geçirmekten daha değerli bir şey yok. Mayıs ayında alacağı ve ona her gününü sana sahip olduğu için özel hissettirecek muhteşem bir hediye seti ile şımartılmayı sence de hak etmiyor mu? Bedenini dinlendirecek masaj yağları, kendisi kadar eşsiz bir parfüm, mükemmel kokusuyla modunu yükseltecek mumlar, lüks bir köpük banyosu ve dahası... Anneler Günü için özel sürprizler yapmaya hazır mısın? Anneler Günü hediyesi ne olabilir? İşte annenizi şımartmada en üst noktaya çıkarmak için bir araya getirdiğimiz 6 mükemmel bakım ürünü.

anneler-gunu

Anneler Günü ve diğer her gün modunu yükseltecek köpük banyosu

Mükemmel bir kişisel bakım günü, rahatlatıcı bir köpük banyosu ile başlar; ya da biter... Stresi azaltan ve rahatlatan baloncuklar ile kendine zaman ayırmayı en çok annen hak ediyor. Öyleyse banyo dolabında en az bir tane banyo köpüğü olmalı. Üstelik öyle sıradan değil, en az kendisi kadar özel bir ürün...
Biraz öneriye mi ihtiyacın var? İşte senin için seçtiklerimiz: Zihni arındıran okaliptüs yağı ve sakinleştirici etkili nane yağı ile zenginleştirilmiş Eucalyptus Spearmint ya da lavanta ve saf vanilyanın muhteşem karışımı ile ortaya çıkan, eşsiz kokusuyla günlük rutinini en üst düzeye çıkaracak Lavender Vanilla banyo köpüğü... Yanına bir de yumuşacık bir banyo lifi, belki hoş kokulu bir mum hatta hafif bir içecek... Bir köpük banyosu hiç bu kadar harika hissettirmemişti. Annen bu hisse gerçekten bayılacak.

anneler-gunu

Masaj yağları: Anneler Günü için özel sürprizlerden biri.

Seni büyük emeklerle büyüten annen için özel bir Anneler Günü hediyesi paketi hazırlamak istiyorsun. Öyleyse hediye paketi içerisinde birkaç dakika gevşemesi, gerginliğini atması ve rahatlaması gerektiğini hatırlatacak vücut ve masaj yağı seçenekleri de mutlaka yer almalı. Gül yağı ve saf vanilyanın; shea ve argan yağları ile eşsiz karışımı Rose Vanilla nemlendirici vücut yağı ya da sakinleştirici papatya yağı ile mutluluk veren bergamot yağının müthiş karışımı Black Chamomile nemlendirici vücut yağı Anneler Günü hediyeleri için mükemmel seçenekler. Vücut yağı, masaj ile uygulandığında cildi beslemenin yanında kas ağrılarına iyi gelir ve uygulama esnasında yaydığı muhteşem esanslar ile pozitif enerji saçmayı sağlar. Bu bilgiyi, hediyesini verirken annen ile mutlaka paylaşmalısın.

nemlendirici

Harika kokulu bir vücut losyonu ya da kremi ile anneye sürpriz.

Cildi nemlendirme günlük bir gerekliliktir ve eminiz annenin kıyıda köşede kullandığı bir nemlendiricisi mutlaka vardır. Ancak inanılmaz koku karışımlarıyla özel, yumuşatıcı ve besleyici Nemlendiriciler ile annenin rutini çok daha şımartıcı olabilir. Çiçekleri çok mu seviyor; Japon kiraz çiçeği, Asya armudu ve taze mimozanın eşsiz karışımını içeren Japanese Cherry Blossom her mevsim için mükemmel. Daha çekici bir karışım istiyorsa; sandal ağacı miski, hodan yağı, şekerli tangelo ve beyaz ödün akıl almaz karışımı In The Stars Anneler Günü hediyesi önerileri arasında özel olarak yerini alabilir

anneler-gunu

Anneler Günü’ne özel en sevdiği mumlardan biri.

Mumlar, kişisel bakımın ve kendini şımartmanın olmazsa olmazıdır. Uzun bir banyo keyfi için ambiyansı tamamlayan son dokunuş... Bir kitap ve bir fincan çay ile kıvrılmayı tamamen özel kılan detay... Annenizin ev kokuları ve kokulu mumlar gibi özel hediyelere de bayılacağına eminiz. Asıl soru; en çok hangi mum kokusunu seveceği? İşte sana hoş bir Anneler Günü hediyesi önerisi: Esansiyel yağlar ile harmanlanmış kaktüs çiçeği yaprağı, Hindistan cevizi, vanilya ve taze limonun eşsiz buluşması Cactus Blossom ile tropikal, tatlı bir vahaya merhaba... Anlamlı hediyelerden ilham alarak onu mutlu edebileceğini bilmelisin.

anneler günü

Tarzını tamamlayacak, kimliğini yansıtacak mükemmel bir parfüm.

Hediyeler arasında olmazsa olmazlardan biri: Parfüm. Bu konuda hassasız. Koku bizim için günlük bir lüks. Annen de ister evde takılsın ister şehirde bir gece geçirmek için dışarı çıksın... Her koşulda şımartılmayı hak ediyor. Hem muhteşem kokuların eşsiz karışımları hem de şık tasarım şişeleriyle; parfümünü her kullandığında seni hatırlayacak. En iyi Anneler Günü hediyesi için her mevsime ve her moda uygun mükemmel bir koku önerisi isterseniz: Ginham parfüm ile başlayabilirsiniz. Parlak çiçekler ve tatlı narenciyenin ferah karışımıyla gelen tazelik ve mutluluk hissi, unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi. Dilerseniz Anneler Günü hediyesi olarak vücut spreyi de tercih edebilirsiniz.

anneler-gunu

Her yere götürebileceği mini mucizeler ile büyük sürprizler.

Gün boyunca kolayca yanında taşıyabileceği el dezenfektanları, el kremi, mini bir parfüm veya hoş bir vücut spreyi... Her biri çantasına atacağı, her tatilde yanına alacağı, şımartılmak istediğinde her an ulaşabileceği tatlı güzellikler. Neden her birine sahip olmaktan mutlu olacağı seyahat boyu ürünler ile bir hediye paketi yapıp Anneler Günü’nde annene hediye vermeyesin? Artık en iyi kişisel bakım setini oluşturduğuna göre, Anneler Günü ne zaman takvimine bir bak. Mayıs ayına daha çok var ya da Anneler Günü çoktan geçti mi? Onu mutlu etmek için kendini sadece bir günle sınırlama ve hoş sürprizlerle ona daima özel olduğunu hatırlat. En sevdiği kafede sıcak bir kahve, en sevdiği semtte kısa bir yürüyüş...