hediye çantası

Hediye Çantası Hazırlarken Sana İlham Verecek Fikirler

Özel günlerde ve kutlamalarda sevdiklerini onlar için hazırlayacağın hediye çantası ya da diğer bir deyişle hediye kesesi ile mutlu edebilirsin. İster nişan hediyesi ister doğum günü hediyesi... Kutlama ve tebrikler için aklında bir şey yoksa sakın endişelenme. Çünkü sana ilham olabilecek onlarca ürün ile buradayız. Ev dekorasyonunun en özel parçalarından oda kokularına, vücut spreylerinden cilt bakımına... Ürünlerimizden birkaçını bir araya getirmen, özenle hazırlanmış bir hediye çantası için muhteşem hediye fikirleri oluşturmak için yeterli. O hâlde not defterini hazırla. Senin için süper önerilerimiz var.


Mezuniyet Partileri İçin...

Mezuniyet partisinin ardından üniversite için yola çıkacak sevdiklerine verebileceğin en güzel hediye: Seyahat boyu, sevimli ve bir o kadar pratik ürünlerle dolu bir hediye çantası. Bu ilginç hediyeler ile dolu çantada neler mi var? Mini vücut losyonları, duş jelleri, el ve vücut kremleri... Kısacası, yeni bir hayata doğru yola çıkacakların ihtiyaç duyabileceği her şey..

Mezuniyet partisi hediyelerin için; önce hazırlayacağın hediye çantası için ilham verecek birkaç koku seç. Neyse ki şanslısın. Çünkü tam da bunun için mükemmel olabilecek sayısız kokuya sahibiz. Çiçek kokuları, sonbahar esintileri ya da klasikleşen kokularımızdan oluşan bir çanta ile tüm konuklarını mutlu etmeyi başarabilirsin. En az onlar kadar seni de heyecanlandıracak, mezuniyet hediyesi temasına en uygun ürünler ve daha fazlası için sitemizi ziyaret etmeyi unutma! Baby Shower İçin...

Baby shower hediyelikleri hazırlamak belki de yaşamın en heyecan verici anlarından biri. Nasıl olmasın ki? Bu partiler yepyeni bir hayat ve tarifsiz bir mutluluğu temsil ediyor. İşte bunu kutlamak için bebek doğumunda misafirlere verilen hediyeler ile dolu çantaya biraz da güzel kokular dahil etmelisin.
Baby shower için hazırladığın çantalara tatlı karışımlar, egzotik kokular, klasik çiçek aromaları barındıran ürünler ya da düzenlediğin etkinliğin temasına uygun orta boy mumlar ekleyerek düşlediğin etkiyi yakalamak... İşte bu gerçekten mükemmel bir his.

Gül kokusu: Güncellenmiş bir klasik.

Gül, yüzyıllardır tercih ediliyor ama gül ile hazırladığımız eğlenceli, modern ve havalı versiyonlarımızla şimdi çok daha mükemmel hissettiriyor. Özel, ama değişken. Hoş, aynı zamanda da canlı. Kesinlikle, her günde, her yerde tepeden tırnağa giyinmek istediğin şey. Üzerindeki adeta gerçek bir gül bahçesi, üstelik içerisinde başka çiçeklerin hoş esintisi de var.

Düğün ve Nişan İçin...

Düğünde dağıtılacak hediyeler! İşte kriz yaratacak bir konu. Kim elinde düğün hediyesi ile gelen konuklara o günün hatırası olacak bir hediye çantası hazırlamak istemez ki? Elbette bu konu nikahta dağıtılacak hediyeler ve nişan hediyeleri için de geçerli. Fakat panik yapmana gerek yok. Çünkü bizim bu konuda da bir çözümümüz var: 3 fitilli büyük mumlar!

Hediye çantası içerisine ekleyeceğin sevimli mi sevimli 3 fitilli mumlarımız mutfak tezgahlarından sehpalara, yemek masalarından banyoya kadar her ortama güzellik katmayı başarıyor. Böylece konukların, mumları her yaktığında muhteşem düğün ya da nişan partini gülümseyerek anımsayabilir.

Doğum Günleri İçin...

Böylesine özel bir günde yanında olan tüm sevdiklerini doğum günü misafir hediyeleri ile mutlu etmek ister misin? “O hâlde doğum gününde dağıtılacak hediyeler konusunda sana ilham olacak eğlenceli ve kullanışlı bir seçenek: El dezenfektanları! Shea özü ile zenginleştirilmiş, içeriğinde E vitamini, uçucu yağlar ve %68 – 71 oranında alkol barındıran mucize temizleyiciler. En yaygın mikropların %99.9’unu öldürüyor ve ellerini temiz tutarken, yumuşacık bakım uyguluyor.

Cebe sığan tasarımları ile el dezenfektanlarımız doğum gününde misafirlere verilecek hediyeler için mükemmel bir seçim. Üstelik tıpkı diğer tüm ürünlerimiz gibi keyifli ve bir o kadar da eğlenceli koku seçeneklerine sahip. Odunsu kokulardan tatlı karışımlara, mevsim esintilerinden aromatik meyvelere… Muhteşem esansları bir araya getirerek ulaştığımız zengin koku dünyaları... Misafirlerin için koku seçmek eğlenceli olacak.

Heyecan Verici Tüm Anlar İçin...

Hiç kimse bakımsız ve kuru ellere sahip olmaktan mutlu olmaz. Bu sebeple el kremleri aklına gelen, sana ve sevdiklerine heyecan verecek tüm kutlamalarda, kişiye özel hediye olmaya uygun. Hediye çantası için mükemmel bir kurtarıcı.

Herkese hitap edecek koku seçeneklerine sahip olan ve yumuşacık bir ten hediye eden el kremlerimiz, aklına gelebilecek her boyutta çantaya sığabilecek kadar minikler. Üstelik bu el kremleri sadece shea yağı, gliserin, parafin veya hyaluronik asit gibi cildi seven, en iyi malzemelerle yapılıyor. İçini kıpır kıpır yapacak koku seçenekleri ile seni de mest edeceği kesin

Ev Partileri İçin...

İnce düşünülmüş bir hediye paketi içerisine dahil edebileceğin pek çok seçeneğe sahibiz. Her türlü organizasyonda bu ürünleri kullanabileceğinden daha önce de bahsettik. Ev partileri de bu organizasyonlardan biri. Nasıl bir çanta hazırlayacağına karar veremiyorsan böyle günler için hazırladığımız hediye seti seçeneklerimize mutlaka göz atmalısın.

Son dönemlerin favorisi olmayı başaran popüler hediye alternatiflerimizden GINGHAM, GOLDEN SUNFLOWER, INTO THE NIGHT ve IN THE STARS... Onlarca ürün, konuklarını mutlu etmek için online sitemizde ve mağazalarımızda seni bekliyor!

Hediye çantası için ürün seçerken, sepetine kendini mutlu edecek ve parti coşkusunu hissettirecek birkaç parça eklemeyi de unutma. Eğlenceli ve heyecan dolu günlerde buluşmak üzere!