tatil çantası

Tatil İhtiyaç Listesi için Buradan Başla!

Güneş... Açan çiçeklerin ve yeşeren ağaçların sahnelediği muhteşem manzaralar... Boş ve ılık plajlar... İlkbaharda sevecek o kadar çok şey var ki. Bütün kış boyunca seni strese sokan ve yoran her şeyden kaçmak, kısa bir mola vermek için mükemmel bir zaman: Tatil Sezonu... Çantanı hazırlamaya başlasan iyi olur. Ama bütün koku ve cilt bakımı rutinini tek bir çantaya mı sığdırmaya çalışıyorsun? İnan bize hiç de zor değil. Bahar tatili için en sevilen, mutlaka çantaya atılması gereken ürünlerin nihai listesini derledik. Böylece son dakika çanta toplama telaşı yaşamadan bütün favorilerini yanına alabilirsin.


1. Süper taze vücut temizleyicileri.

Cildini ultra kurutacak otel sabunlarını geç ve bahar tatilinde asıl ihtiyacın olacak şeyleri paketle. Mesela shea yağı ve E vitamini ile zenginleştirilmiş seyahat boyu duş jeli seçeneklerinden birini alabilirsin. Hem çantana kolayca sığacaklar hem de cildini kurutmazlar ve günlük temizlik için mükemmeller. Mini boy duş jellerimizden birini seçerken seni yoracak tek şey, hangi en sevdiğin kokuyu yanına alacağına karar vermek. Söyleyelim: Sana en sevdiğin yerlerden birini hatırlatacak, başka bir şehirde tatil yapıyor olsan da zihnini tropik bir cennete götürecek kokunu seç.

2. Nemlendirici vücut losyonu ya da vücut kremi

Tatilde olman, cildinin de tatilde olduğu anlamına gelmez. Dünyanın hangi köşesinde olursan olun, hele bir de güneşli bir yer ise, cildinin günlük nem ihtiyacını karşılamak gerekir. Ultra besleyici ve taşıması kolay seyahat boy vücut kremi ya da losyonlarımızı hemen çantana at. Seyahat boyunca sana ağırlık yapmayacak, ekstra hafif bir karışım mı istiyorsun? Öyleyse tercihin; en sevdiğin kokuda shea yağı, Hindistan cevizi ve E vitamini içeren mini vücut losyonumuz olmalı. Yok eğer aradığın daha derin bir nemlendirme ise: Hindistan cevizi yağı, E vitamini ve kakao yağının en sevdiğin koku karışımları ile buluştuğu mini kremi almalısın.

3. Hava kadar hafif ve ince bir koku sisi ya da parfüm

Mükemmel bir vücut spreyi ya da parfüm düşündüğünden çok daha güçlü bir aksesuardır. Seyahat çantası hazırlarken yanına mümkün olduğu kadar az şey almaya çalışsan da atlamaman gereken tek şey: Koku. Harika kokar, baş döndürür ve anında kendine güvenini artırır. Tek sorun bazı güzel koku sisleri ve parfümler seninle yolculuğa çıkamayacak kadar büyük. İşte tam da burada devreye giriyoruz.

O süslü buluşma, şehirde eğlenceli bir gece ve diğer bahar kokulu maceralar... Seyahatini özel kılacak her ana ve her moda uygun kokularımız mevcut. Tek yapman gereken tatiline enerji katacak seyahat boyu parfüm ve diğer koku sislerimizden birini yanına almak. Belki de ikisini... Şişeleri o kadar küçük ve şirin ki, neden olmasın?

4. SOS: Acil durum el kremi!

Kavrulmuş ellerle tatil; tatil değildir. Çatlamış ve acıyan eller hava değişiminden etkilenerek, eğlenceli seyahat anılarına gölge düşürebilir. Çözüm basit: Shea yağı ve E vitamini içeren minik kurtarıcılarımız... El kremlerimiz... Plaj çantana, arabanın torpido gözüne, sırt çantanın yandaki file cebine... Elinin altında olacak herhangi bir yere koyman yeter. Ellerin ve kremini ödünç alıp geri vermeyecek olan tatil arkadaşların.

5. Antibakteriyel el dezenfektanı

Seyahat ediyorsun, mükemmel! Ama unutma mikroplar her yerdeler. Bahar ayında, üstelik tatilde hasta olmak istemiyorsan etrafında gizlenmiş mikropları yok etmelisin. Bunun için süper kokulu el dezenfektanlarımızı çantana atabilirsin. Hatta dilersen, çantana as! Evet doğru duydun. El dezenfektanı ile birlikte kullanabileceğin bir sürü sevimli kılıf ve anahtarlıklarımız var.
En sevdiğin kokunu seç, tatil konseptine en uyumlu kılıfına geçir ve ihtiyaç duyduğun anda hemen kullan. Yaygın mikropların %99,9’unu öldürürken el bakımı yapan ve dahası mükemmel kokan bu ürünler en yakın tatil arkadaşın olabilir.

6. Sevimli bir banyo lifi ya da sünger

Evet bahar tatili çok keyifli, ama ev sıcaklığı ile birleşince mükemmel. Öyleyse gezine biraz da spa keyfini ekleyip duş zamanını daha eğlenceli bir hâle getirebilirsin. Bir sünger ya da yumuşacık bir örgü banyo lifi... Çantada ne kadar yer kaplayabilir ki?

❖ BONUS: Süper kokulu bir araba kokusu

Lavanta esansiyel yağları; ekstra yatıştırıcı, sakinleştirici ve tam anlamıyla huzur verici. Her gece rahat bir uyku uyumak, bedenini ve ruhunu dinlendirmek hiç fena olmaz. Öyleyse sana bir tavsiye; AROMATHERAPY koleksiyonumuzun lavanta içeren zengin koku dünyaları ile tanışmalısın. Hazır seçeneklerden bahsetmişken; sabunlar, el kremler ve duş jelleri eğlenceli kokuları hayatına almak için keyifli bir başlangıç olacak.