Nemlendirici Vücut Yıkama Ürünleri ile Arınmanın Gücü

Duş jelimizin en yeni formuna tamamen takıntılıyız. Sen de bırakamayacaksın. Özellikle, bu nemlendirici vücut yıkama ürününün, sadece bir duştan sonra bile etkili olduğunun klinik olarak test edildiğini öğrendikten sonra... Neden en iyisi bu peki? Pekâlâ, cildin biraz kuruysa veya hava şartlarının tenine fazla zarar verdiğini fark ettiysen (Bunun için soğuk kış günlerine minnettarız!), bu vücut nemlendirici etkili duş jeli tam ihtiyacın olduğu yerde gerekli etkiyi sağlar.

Şimdi; arkana yaslan, rahatla ve yalnızca senin için hazırlanmış bu süper yatıştırıcı güzelliklere genel bir bakış at.
 

Nemlendirici vücut yıkama dediğimiz şey nedir?
Bunu bir duş jeli ve losyon karışımı gibi düşün. (Vücut losyonu nedir dersen, vücut kreminin daha yumuşak dokulu ve hızlı emilen formu da diyebiliriz.)

Bu nemlendirici sıvı sabun, cildinin beslenmesini sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, tek bir duştan sonra cildini yağlı hissetmene neden olmadan nemlendirdiği klinik olarak test edilmiştir. Bu da ne kadar çok nem içerdiğinin önemli bir kanıtı.
 

Nemlendirici duş jeli kuru cilde iyi gelir mi?
Kuru ciltler için kesinlikle mükemmel! Derinlemesine nem sağlayan her şey; kuru, kaşınmaya meyilli, çatlamış cildi uzak tutmak için harikadır. Bu yüzden kuru cilt tiplerinde nemlendirici vücut yıkama ürünlerimizi kullanmayı seviyoruz. En güzel etkiyi yakalamak için duş sonrası en iyi vücut losyonu ürününü sürmeyi de sakın unutma!

Mesela önce EUCALYPTUS TEA nemlendirici duş jeli güzelce duşunu al. Hemen ardından nemi cildine hapsetmek için EUCALYPTUS TEA vücut losyonunu sür. (Not: Vücut losyonu nasıl kullanılır, onun da tüyosunu vermiş olduk.)
 

Peki nemlendirici vücut yıkama ürününün dokusu nasıldır?
Aslında gerçekten tam bir vücut losyonuna benzer. İpeksi bir yumuşaklıktadır, ayrıca zengin ve kremsi bir köpük oluşturur. İçerdiği koku ise tam anlamıyla her şeydir. Evet, her şey. Yan yana gelmesini düşünemediğin kokuları bile birbiriyle öyle mükemmel harmanlıyoruz ki… Bu yepyeni ve bir o kadar da eğlenceli koku dünyalarından bahsederken bile içimiz gitti...

Nemlendirici vücut yıkamalarınız hangi kokuları kullanıyor?
En popüler olanlardan. Çünkü bir ton koku çeşidimiz var. Güzel kokulu çiçek esanslarından festival havasında sevilen kokulara kadar, meyveli, odunsu, şekerli, ferah, tropikal… Her alışverişinde özel kokularını kolayca kapabilir veya yeni kokular keşfedebilirsin. Bu arada, ürün yelpazemizi her zaman genişletiyoruz, bu nedenle yeni kokulara dikkat et ve Kokuya Göre Alışveriş yapmayı dene!

 

Vücut nemlendirici duş jellerini ne zaman kullanmalıyım?
Ne zaman duşta olursan ol -bu her gün veya haftada bir olsa bile! Sabah, öğlen veya gece kremsi vücut yıkama şekerlemen hemen yanında!

 

Bath & Body Works nemlendirici vücut yıkamasının temel bileşenleri nelerdir?

  • Shea butter: Nemlendirici bir kahramandır. Shea yağı, nemi hapsetmek için koruyucu ama yağlı olmayan bir bariyer oluşturacak her şeye (A, E ve F vitaminleri) sahiptir.

  • Hindistan cevizi yağı: Besleyici süper meyve, Hindistan cevizi… Hindistan cevizi yağının yağ asitleri, cildi derinlemesine besleyerek sana parlak sonuçlar verir. Parlak sonuçlar derken cildinin ışıldamasından söz ediyoruz.

  • Kakao yağı: Nihai nemlendiricidir. Kakao yağı, hassas ciltlerin can dostudur ve kurumuş, çatlamış cilde karşı savunma yapabilecek mükemmel bir bileşen.
     

Duş alırken nemlendirici, işini nasıl yapacak?
Bunu merak etmen çok doğal. Çoğumuz yıkanırken nemlendirmenin mümkün olmadığını düşünürüz. Oysa sadece normal duş jelin gibi uygulaman yeterli. Bu sırada bileşenlerin her biri cildine nüfuz ederek yoğun nem verecek. Vücut nemlendirici yıkama ürününü tüy kadar hafif ve yağsız olacak şekilde tasarladık, böylece duşta cildinde hiç ağırlaşma hissetmeyeceksin -ama süper nemleneceksin!

 

Duş jeli ile nemlendirici vücut şampuanı arasındaki fark nedir?
Duş jeli, her zamanki miktarda kullandığında nemi yoğun ve kabarık bir köpükle veren sıvı sabundur. Nemlendirici vücut yıkamamız ise temelde aynı temizleme etkisini barındıran, fakat seni çok yumuşak ve pürüzsüz hissettiren kremsi dokuya sahip bir duş losyonudur.

 

Nemlendirici duş jeli nasıl uygulanır?
İçinden nasıl geliyorsa! Hızlı ve kolay bir yol: Sadece ellerini kullanabilirsin -çünkü mükemmel derecede naziktir ve işini bir çırpıda yapar. Yorgun bir günün ardından INTO THE NIGHT ile kendin deneyimlemeye ne dersin?

Vücut peelingi yapmaya ihtiyaç duyduğunda veya canın istediğinde rutinine banyo süngeri veya örgü banyo lifi ekleyebilirsin. Aynı zamanda, potansiyel bakterilerin çoğalmasını önlemek için her kullanımdan sonra lifini temizlediğinden emin olmalısın.
 

Nemlendirici vücut yıkama ürünleri rutinime nasıl sığar?
Doğrusunu söylemek gerekirse tek yapman gereken, rutin duş seanslarında kullandığın sıradan duş jeli, kalıp sabun veya vücut şampuanını nemlendirici etkili bir duş jeli ile yer değiştirmek ve duşta her zaman yaptığın gibi temizlenmek... Vücut yorgunluğuna ne iyi gelir, bir düşün: Bol köpüklü ve cildini yumuşacık yapacak bir duştan ötesi var mı?

 

Nemlendirici vücut yıkamasını ne sıklıkla kullanmalıyım?
Duşa her daldığında tavsiye ederiz -çünkü istediğin sıklıkta kullanabileceğin kadar nazik. Tabii bu kadar sık kullanacaksan koku çeşitlerimizi de mutlaka incele ki, her duştan enfes kokular ile yenilenmiş olarak çıkabilesin.

Açıkça görülüyor ki, bedenimizi arındırırken bakım yapmaya önem veriyoruz. Sen de öyle olacaksın. Süper pürüzsüz bir cildin neyle ilgili olduğunu görmek için vücut nemlendirici duş ürünlerine bir şans ver. Hoşça kal kuru cilt. Merhaba nem!