Vücut Spreyi Ne İşe Yarar: Hafif, Havadar ve Harika...

Vücut spreylerimizin tüm zamanların en favori ürünü olmasının bir nedeni var: Süper hafifler, farklı koku katmanlarına sahipler ve rafında sonsuza kadar stok yapmana yetecek kadar koku çeşitleri mevcut. (Birden fazla neden varmış.) Bu en sevilen güzel koku sisinin senin için neler yapabileceğine ve neden en kısa sürede alışveriş sepetine eklemen gerektiğine mutlaka göz atmalısın. Çünkü ‘Vücut spreyi ne işe yarar?’ sorusunun cevabı hiç bu kadar iştah kabartıcı olmamıştı.

Güzel koku misti dediğiniz şey nedir?

Aslında yaptığımız şey; klasik vücut spreyi üzerinde biraz değişim. Fragrance mist veya body mist olarak duymuşsundur, bu yüzden mist ne demek ya da fragrance nedir diye düşünebilirsin. Çok basit: Fragrance, hoş koku anlamına geliyor; mist ise her ne kadar sis, duman gibi anlamları olsa da sprey olarak kullanılıyor.

Hafif, ferahlatıcı ve hoş kokularla dolu bu spreyler yıllardır Bath & Body Works ‘ün temel ürünü. Ve hatta her birini aloe gibi cilt dostu bileşenlerle harmanlıyoruz. Bu da ürünü günlük kullanım için mükemmel yapıyor ve daha gerekli hâle getiriyor. Doğrusu Vücut Spreyi bizim en sevdiğimiz koku yöntemi.

Bath & Body Works vücut spreyi çeşitlerini bu kadar özel yapan nedir?

"Vücut spreyi nedir?” sorusuna kısaca değindiğimize göre bizim spreylerimiz neden bu kadar özel, hadi biraz ondan bahsedelim.

Bir vücut spreyinde istediğin her şeyin var. Çünkü mükemmel bir karışımına sahipler. Hava kadar hafif, sınırsız sayıda koku çeşidine sahip (her zaman yeni koku güzelliklerimiz oluyor, tarzımız bu...) ve etkileyici koku harmanına eklediğimiz yumuşatıcı bileşenler ile ekstra güçlü. Artı, ambalajlarımız rafta durmak için o kadar güzel ki, onları sergilemek zorundasın.

Yolculukta olduğun zamanlar için seyahat boyu koku sisi bile yapıyoruz. Ayrıca bunlar, yeni çıkan bir kokuyu denemen veya tüm zamanların favorileriyle yeniden bir araya gelmen için en iyi yol. (Seyahat Boyu Ürünler kısmından inceleyebilirsin.)

Bana kokulardan bahset!

En ikonik kokularımızı (Mesela WARM VANILLA SUGAR vücut spreyi) yıl boyunca stokta tutuyoruz ve hava değiştikçe mevsimsel kokular (HONEY WILDFLOWER Vücut Spreyi gibi) ekliyoruz. (Bahar çiçeklerini, yaz tropikallerini, sonbahar kabaklarını ve kış çamlarını düşün...) Kısacası her döneme ve her zamana uygun eşsiz koku karışımlarımız var.

Benim için en iyi vücut spreyi kokusu hangisi?

Bu kişisel tercihlerine bağlı. Zamansız, günlük kokuları mı seversin? O hâlde taze, temiz veya çiçeksi bir şeyler dene: HELLO BEAUTIFUL ve ROSE gibi. Maceraperest mi hissediyorsun? Egzotik, meyveli veya tropikal bir koku ara -tıpkı bir şişede tatil yapmak gibi. Ayrıca sıcacık bir dokunuş için odunsu seçeneklerimizi ve tatlı, fırından ilham alan hisler için gurmelerimizi de seviyoruz. Sadece biraz denemelisin; Denemeden neyi seveceğini asla bilemezsin.

Hoş kokulu bir vücut spreyini bakım rutinime nasıl sığdırırım?

İstediğin her yere, ancak senin için birkaç ipucumuz ve püf noktalarımız var.

  • Biraz daha basit bir şey istiyorsan; duştan hemen sonra veya yenilenmeye ihtiyacın olduğun herhangi bir anda nabız noktalarına (vücudunun daha sıcak kısımları: bilekler, boyun, dirsekler vb.) vücut spreyi kullan.

  • Hatta kapıdan çıkmadan hemen önce tek bir fıs sıkmanı bile seviyoruz. Üstelik güzel koku sisi hava kadar hafif olduğu için cildine ağırlık yapmaz.

Body mist kalıcılığı ne kadar sürer?

Yaklaşık 2-3 saat. Çünkü vücut spreyi, parfüme kıyasla daha düşük yoğunlukta uçucu yağ içerir. Bu nedenle daha hafiftir. Peki vücut spreyi nasıl kullanılır? Bir şişe çantanda bulunsun, bir şişe arabanda sakla veya gün içinde hızlı bir fıs için ofisteki masanın çekmecesine de bir tane koymalısın. Sonuç: Her zaman her yerde güzel kok!

Ne kadar kokuya ihtiyacım var?

Kokunun ne kadar baskın olmasını istediğine bağlı olarak değişir. Hafif tutmak için bir veya iki sprey mükemmeldir. Daha fazla etki için, tam kapsamlı bir uygulama gerekir (Vücudunun en kilit noktalarına sıkarak).

Unutma: Bir kokuyu ne kadar çok kullanırsan, zamanla koku yorgunluğu yaşama olasılığın da o kadar artar, bu da fazla püskürtmene neden olabilir. En iyisi spreyini sıkmaya yavaşça başla ya da kokunu farklı bir body mist ile tamamen değiştir.

Başka tür spreyleriniz var mı?

Yaparız! Sen iste yeter! Elmas ışıltımız (Işıltılı vücut spreyi çeşitlerimiz), güzel koku sisinin en yakın kız kardeşidir. Hem kokunun gücüne hem de biraz ışıltıya ihtiyaç duyduğun her durum için mükemmel bir seçenektir. Ve erkekler… Erkeklerimizin bakım rutinine mükemmel bir ekleme olacak erkek vücut spreyi çeşitlerimiz müthiş koku çeşitliliği ile hep yanında: Spor salonundan sonra, işten önce, her zaman, her yerde kullanıma uygun.

 

Kısacası vücut spreyi ne işe yarar diye çok düşünmeden hemen bir tane (Belki de birkaç tane) kendine edinmelisin. Kokularımız kesinlikle aklını başından alacak!