Nasıl kokuyor: Tatlı ve kalpleri ısıtan bir kutlama gibi.
Koku notaları: ışıltılı ayva, kristal şakayık, altın kehribar ve amaretto kreması.
Ne işe yarar: Cildinizi yumuşak, pürüzsüz ve yenilenmiş hissettirir, tıpkı en sevdiğiniz vücut kremi gibi ama hyalüronik asitle.
Neden seveceksiniz:
- Shea yağı ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiştir
- 24 saat boyunca nemlendirme sağlar
- Paraben ve yapay boya kullanılmadan üretilmiştir
- Dermatologlar tarafından test edilmiştir
- %82 geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış şişe
Cildinizi nemlendirir, yumuşak ve pürüzsüz bir his kazandırır. Cildinize hoş koku ve bakım sağlar. A Vitamini içerir. Kullanmadan önce günlük alımınızı göz önünde bulundurun.
- İthalatçı Detayları : Shaya Mağazacılık A.Ş. Saray Mah. Site Yolu Sok. No: 5/4 Anel İş Merkezi Zemin Kat Ümraniye 34768 İstanbul
- Telefon (Pbx): (+90 216) 999 71 00
- İthalatçı İsmi: SHAYA MAĞAZACILIK A.Ş.
- İthalatçının Kayıtlı Ticari Unvanı: SHAYA MAĞAZACILIK A.Ş.
- İthalatçı Posta Adresi: [email protected]
- İthalatçı E-Posta Adresi: [email protected]
İÇİNDEKİLER: Water (Aqua, Eau), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Isohexadecane, Fragrance (Parfum), Cetyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate SE, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimethicone, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, PEG-100 Stearate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Polyacrylate-13, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Polyisobutene, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Polysorbate 20, Coumarin.
Ürün Tipi
Seyahat Boy Vücut Kremi
Koku Adı
A Thousand Wishes